Gerookte vis

GerookteVisGoed gerookte vis is een delicatesse. Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar we moeten zijn om de beste en lekkerste gerookte visproducten voor u in te kopen. Bij ons vindt u eersteklas gerookte paling, zalm, makreel en nog veel meer gerookte visdelicatessen. Ook bieden wij een ruime selecte aan garnalen.

Lees verder

Panklaar en Delicatessen

PanklareVisgerechtenVoor heerlijke visdelicatessen bent u ook bij Snoek’s Vishandel op het juiste adres. Met veel liefde bereiden wij dagelijks verse en gezonde visgerechten en natuurlijk niet te vergeten onze heerlijke soepen. Verras uzelf of u gasten met een heerlijk wereldgerecht van Snoek. Even in de pan of oven en genieten geblazen!  

 

Lees verder

Gourmet en BBQ

GourmetEnBBQ 1Vis voor op de barbecue of gourmet wint steeds meer aan populariteit, en terecht. Snoeks vishandel helpt u graag met het samenstellen van een BBQ of gourmetschotel, vol met diverse soorten (gemarineerde) vis, zoals bijvoorbeeld zalm, tonijn, kabelauw, gamba’s , forel, zeebaars, dorade. Afhankelijk van de verse aanvoer van de desbetreffende dag.

Lees verder

Verse vis

carousel 1Snoeks vishandel heeft een breed assortiment topkwaliteit verse vis voor de fijnproevers. Onze vis is gegarandeerd kraakvers en wordt elke ochtend geselecteerd ingekocht bij diverse leveranciers.  Door samen met onze leveranciers op te letten dat onze vis uit gezonde visbestanden of verantwoorde kweek komt, draagt Vishandel Snoek zijn steentje bij aan het op peil houden van visstanden.

Lees verder

Salades en Sauzen

VisSchotelsSnoek’s vishandel biedt een ruime keuze aan salades en sauzen, allemaal bereid in eigen keuken met hoogwaardige, verse en gevarieerde ingrediënten. We bereiden onze salades met oog op gezonde voeding. De basis van de salades is vetarm en de verwerkte vissoorten zijn rijk aan gezonde vetten en vitamines. Een salade van Snoek is lekker voor op uw broodje, toastje of als snack tussendoor.

Lees verder

Belegde broodjes

BelegdeBroodjesEen broodje tijdens de lunchpauze, voor thuis of gewoon even tussendoor. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een breed assortiment aan (luxe) broodjes en pistolets, rijk belegd met bijvoorbeeld gebakken vis, gerookte viswaren, vissalades of natuurlijk de lekkerste haring. Snoek’s vishandel is de plaats om de snelle en lekkere trek te stillen.

Lees verder

Dit vind je wellicht ook lekker ?

 LenteVis  Oesters Speciaaltje  viskoekjes